Kystbanen Online

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Hvem er vi

Udskriv

Kystbanen er en af Danmarks førende forhandlere af modeltog og tilbehør. Vi bestræber os på at yde branchens bedste service fra vores lokaler på Ordrupvej i Charlottenlund.

Den 17/10/2009 kl 12:00 åbnede vi for denne side - velkommen til kystbanen-online.dk

I vores forretning på Ordrupvej 101 kan du finde de nyeste produkter fra alle de store leverandører, men også mange kvalitetsprodukter fra mindre producenter.

Her på Kystbanen Online lægger vi efterhånden de fleste af vores varer ind. Vi starter fra en ende af, så hvis du ikke finder det du søger må du endelig kigge ind med jævne mellemrum.

Hvis du skulle have spørgsmål angående vores forretning eller nogle af de produkter, du ser på vores hjemmeside, så skal du være velkommen til at ringe, skrive eller - bedre endnu - komme ud i butikken, du finder os her.

 

Vi skal gøre opmærksom på, at de varer, som man ser i denne webshop ikke nødvendigvis er på lager i forretningen. Vi tilstræber, at shoppen er så opdateret som mulig, men med flere tusinde varenumre, kan det ikke undgåes, at enkelte artikler kan være midlertidig udsolgte. Det er også grunden til, at man ikke finder hele vores sortiment her på siderne, men kun de varegrupper, som bliver lagerført i stor stil og hurtigt kan genbestilles.

 

Din indkøbsvogn


VirtueMart
Deres indkøbsvogn er tom

Tilbud H0

Tilbud N

Trix Vognsæt, DRG
Trix Vognsæt, DRG
Kr 1 012
Kr 810
De sparer: 20.00%